fbpx

Om Angelina's

Her kan du læse om cafeens historie og udvikling. Se også vores mission, vision og værdier.

Cafeens historie

Angelina’s er en hyggelig is-cafe, med begliggenhed på øverste klitrække i Søndervig, med udsigt over Vesterhavet. Cafeen åbnede i 2014, og var på daværende tidspunkt en dessertcafe som kun solgte frozen yogurt i Herning. Cafeen blev taget godt imod, dog ønskede ejeren Angelina at udvide cafeen med nye tiltag, hvilket resulterede i en genåbning i 2017, hvor virksomheden skiftede navn til Angelina’s, dog var navnet ikke det eneste der blev ændret på, eftersom cafeens udseende også blev fornyet, samt menuen blev udvidet.
Sommeren 2018 faldt ejeren Angelina over en skøn beliggenhed i Søndervig, med smuk udsigt over Vesterhavet. Hun så muligheder og potentiale ved denne placering og valgte at flytte Caféen i Herning, hertil.
Angelina’s er i dag en cafe / isbar i Søndervig som ikke blot sælger frozen yogurt, men også et stort udvalg af desserter, mad, og drikkevarer.
Angelina Kosar - ejer af Angelinas

Angelina Kosar – Ejer af Angelina’s

Mission

Angelina’s mission er fortsat at skabe gode oplevelser for vores kunder, med vores høj kvalitets mad og drikke, naturlige omgivelser, og serviceminded personale.

Vision

Vores vision er at blive Søndervigs hyggeligste cafe / isbar, og det fortrukne mødested for folk som ønsker en dejlig stund, med god mad og drikke.

Værdier

Angelina’s opererer efter følgende værdier:
Kvalitet – Service – Hygge

lækker mad og god service

Hos Angelina’s kan du være sikker på altid at kunne få serveret lækkert kvalitets mad, desserter og drikkevarer, til fornuftige priser.

Her vægter vi også serviceniveau højt, derfor vil du hos os, også kunne finde et imødekommende personale, som altid vil gøre sit bedste for at gøre din oplevelse mindeværdig.

Angelina’s åbningsdag

Billeder fra angelina’s

Her kan du se et udvalg af billeder fra Angelina’s. Se vores galleriside for at finde flere billeder fra cafeen.

Åbningstider

Mandag: Vejrbetinget indtil uge 15
Tirsdag: Vejrbetinget indtil uge 15
Onsdag: Vejrbetinget indtil uge 15
Torsdag: Vejrbetinget indtil uge 15
Fredag: Vejrbetinget indtil uge 15
Lørdag: 11:00-18:00
Søndag: 11:00-16:00

Kontaktinfo

Adresse: Angelina's
Badevej 45
6950 Ringkøbing

E-mail: Kontakt@angelinas.dk

Telefon: 60 65 92 95

CVR nr.: 36089385